Uutisen päiväys

26.3.2021← Takaisin

Maastohiihdon Hopeasompa ja nuorten SM-hiihdot – Nuoret kilpailevat huhtikuussa Vuokatissa

  Maastohiihdon Hopeasompa-kilpailujen ja nuorten SM-hiihtojen järjestelyt ovat käynnissä Vuokatissa. Hallituksen esittämät, mahdollisesti voimaantulevat liikkumisrajoitukset vaikuttavat kuitenkin kevään arvokisoihin. Mikäli liikkumisrajoitukset astuvat voimaan, Hopeasompa-kilpailut ja nuorten SM-kilpailut eivät ole arvoltaan suomenmestaruuskilpailuja*.

  Päätökset myönnettyjen kilpailujen pitämisestä tekevät alueelliset ja paikalliset terveysviranomaiset, huomioiden kilpailujärjestäjien terveysturvallisuussuunnitelman. Kilpailunjärjestäjä tarkkailee vallitsevaa tilannetta aktiivisesti ja reagoi tarvittaessa muuttuvaan tilanteeseen. Viimeiset päätökset kilpailujen järjestämisestä tehdään 1.4. (Hopeasompa) ja 8.4. (nuorten SM-hiihdot). 

  *Voimaan astuessaan liikkumisrajoitukset saattavat vaikuttaa tapahtumien laajuuteen ja tämän myötä Hopeasompa- ja SM-arvoon. Kilpailunjärjestäjä keskittyy siihen, että paikalle pääseville nuorille järjestetään mahdollisimman hyvä kilpailutapahtuma tähän hetkeen.

  Suomen Hiihtoliitto suosittaa kilpailunjärjestäjiä järjestämään kilpailuja ja seuroja järjestämään harjoituksia terveysturvallisuus sekä voimassa olevat rajoitukset huomioiden.

  Lisätietoja kisasivuillta
  Maastohiihdon Hopeasompa 9.-11.4.2021
  Nuorten SM-hiihdot 16.-18.4.2021

  Kilpailunjärjestäjä
  Kilpailutapahtuman järjestelyt: Ann-Mary Ähtävä, puh. 0443075759
  Mediatiedustelut: Veikko Halonen, puh. 0400689250
  Covid-19 erityisjärjestelyt: Jyri Pelkonen, puh. 0408445882