Lapsen polku seurassa

Liikuntaleikkikoulu 2-4v.

Monipuolista, lapsilähtöistä, leikkisää ja laadukasta toimintaa lapsille. Lapset pääsevat tutustumaan liikunnan maailmaan turvallisessa ympäristössä.

Tuiskun liikkari 5-6v.

Tuiskun liikkarissa saadaan tutustua liikunnan maailmaan ja koetaan uusia elämyksiä. Liikkarissa jokainen oppii varmasti uusia taitoja, saa lisää rohkeutta ja tutustuu uusiin kavereihin. Toiminta tapahtuu sekä lumella että kuivalla maalla. Joka neljäs kerta on suunniteltu niin, että lapselle läheisellä aikuisella on mahdollisuus osallistua toimintaan. On tärkeää, että lapsella on arjessa aikuinen jonka kanssa harrastaa ja liikkua. Lisäksi hauskat kotitehtävät ovat mahtavaa yhteistä tekemistä aikuiselle ja lapselle, lisäksi ne lisäävät taitojen oppimista. Lue lisää.

Tuiskun koulut 7-9v.

Tuiskun kouluja järjestetään ympäri vuoden! Hiihto ja mäkihyppy eivät ole ainoastaan talvilajeja vaan hiihtäjät ja mäkihyppääjät tehdään kesällä! ;)

- Mäkikotka: Mäkikotkakoulussa tutustutaan mäkihypyn saloihin. Liikutaan ja leikitään eri tavoin lumella tutustuen välineisiin. Lisää tietoa löydät Lumilajit liikuttavat -sivustolta.

- Latukone: Latukonekoulu tarjoaa innostavaa ja monipuolista tekemistä ja toimintaa lumella liikkumiseen. Samalla tutustutaan maastohiihdon maailmaan. Myös latukoneesta löytyy lisää tietoa Lumilajit liikuttavat -sivuilta.

Tuiskun Lumitykki 9-11v.

Tuiskun Lumitykki tarjoaa jatkoa Tuiskun Lumilajikouluille. Hauskan yhdessä tekemisen kautta kehitetään vanhoja taitoja ja opitaan uutta. Tuiskun kympit jatkaa saumattomasti maastohiihdon parissa lajitaitojen opettelua. 

Lisätietoa tuotteesta Tuiskun Lumitykki

Hopeasompa 12-16v.

Tekeminen toteutetaan edelleen ilon ja hauskanpidon kautta - sitähän lumilajit ovat! Harjoitellaan monipuolisesti eri taitoja, kokeillaan uusia juttuja ja tullaan koko ajan paremmiksi suksilla.

Tuiskun Skabailut

Kaiken harjoittelun keskellä on välillä myös hauska kisailla leikkimielisesti. Tuiskun Skabailut opastaa innostavien, hauskojen ja monipuolisten kisailujen pariin. Skabojen avulla on helppo testailla omaa osaamista ja halutessaan kisailuja voi järjestää vaikka kaveria vastaan. Lisätietoa tuotteesta löydät täältä