31.10.2003← Takaisin

Yhdistetyn maajoukkue pyöritti mäkihyppääjiä - jääkiekossa

Suomen mäkihypyn ja yhdistetyn maajoukkueet ottivat yhteen hupimielisessä jääkiekko-ottelussa Helsingin Hartwall-areenalla perjantaina.

Kokoonpanoissa löytyi vahvistuksia ja pelintekijöitä myös joukkueiden sponsoreista eli Veikkaus Oy:stä ja SGN:stä.
Heti ottelun alussa oli nähtävissä kumman joukkueen päätyyn pelin painopiste kallistuu. Yhdistetyn joukkue otti nimittäin ohjat käsiinsä ensi minuuteista ja pyöritti peliä tehokkaasti mäkihypyn maalivahdin, lajijohtaja Janne Marvailan maalin edessä.
Vauhdissa olivat erityisesti Hannu Manninen, Jaakko Tallus sekä mäkihyppypuolelta lainassa ollut Hopeasompa-ryhmän vetäjä Vesa Hakala. Kolmikko rakenteli jopa näyttäviä kuvioita, ja jos ei yhteistyö onnistunut, laitettiin kiekko maaliin omalla soololla.
Mäkihyppääjätkin saivat välillä rakennettua paniikkitilanteita vastustajan maaliin, mutta tolpatkin olivat heitä vastaan, eikä pelaajien sihti ollut aivan tarkimmillaan.
Ottelun lopputulos oli kahden hientäyteisen erän jälkeen yhdistetyn joukkueen hyväksi 15-2.