Uutisen päiväys

28.3.2019← Takaisin

Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot kokoontuvat Laajavuoreen 9. - 10.5.2019

Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot kokoontuvat perinteiseen vuositapaamiseen ja vuosikokoukseen Jyväskylän Laajavuoreen torstaista perjantaihin 9. - 10.5.2019. Tapaamisen muisteluteemoina ovat MM 1995 Thunder Bay ja MM 1997 Oberstdorf, sekä MM-ampumahiihto ja parakisat noina vuosina.

Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot ry:llä on Hiihtoliiton eri lajiryhmistä, ampumahiihtäjistä ja paralympiahiihtäjistä noin 150 jäsentä, jotka ovat kansainvälisen tason toiminnassa mukana olleita kilpailijoita, valmentajia tai hiihtojohtajia.

Vuositapaamisen ohjelmassa on ensimmäisenä iltana Palokan koulukeskuksessa ”Tähdet meren yllä” -konsertti, jossa ovat solisteina Maria Tyyster ja Kyösti Mäkimattila Ilmavoimien soittokunnan säestäminä.

Vuosikokouksessa 10. toukokuuta käsitellään sääntöjen mukaiset asiat. Vuosikokousesitelmänä liikuntatieteiden tohtori Ville Vesterinen kertoo aiheesta: Miten suomalaishiihtäjät nykyään harjoittelevat?

Jäsenet saavat kokouskutsun huhtikuun alkupuolella jäsenkirjeenä.

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Pekka Toivonen.

 

Teksti ja valokuvat sihteeri Matti Harju.

 

Kuva 1: Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot yhteiskuvassa Laajavuoressa 3.5.2018.
Kuva 2: Historian havinaa 2018. Eva Hög (vas.) ja Siiri ”Äitee” Rantanen.
Kuva 3: Historian havinaa 2018. Hannu Taipale (vas.) ja Immo Kuutsa.
Kuva 4: Puheenjohtaja Pekka Toivonen (vas.), rahastonhoitaja Markku Tunturi ja johtokunnan jäsen Timo Mäkelä valmistelivat vuosikokouskutsua työvaliokunnan kokouksessa Jämsässä 27.3.2019.