Uutisen päiväys

21.1.2010← Takaisin

Virpi Kuitunen ja Kalle Lassila joutuvat jäämään pois Keuruun SM-kisoista

  Maajoukkuehiihtäjät Virpi Kuitunen ja Kalle Lassila joutuvat jäämään pois viikonvaihteessa Keuruulla hiihdettävistä maastohiihdon SM-kilpailuista.  Kuituselle oli noussut lämpöä torstaina ja hän joutuu jäämän pois kilpailuista maajoukkueen lääkärin Harri Hakkaraisen määräyksestä. Kangasniemen Kalsketta edustavan Kuitusen tarkoituksena oli hiihtää sprinttikilpailussa perjantaina.

  - Harmittaa todella paljon. Laukku ja varusteet oli pakattuna Keuruulle lähtöä varten. Olisin halunnut hiihtää hyvän kisan ennen viimeistelyleirille lähtöä. Täytyy vain toivoa, että tämä menee ohi yhtä nopeasti kuin tulikin ja pääsisin aloittamaan Italian leirin suunnitellusti, Kuitunen sanoi harmissaan.

  Vetelin Urheilijoita edustava Kalle Lassila loukkasi oikean reitensä Otepään maailmancupin sprinttikilpailussa viime sunnuntaina ja kilpailukuntoon toipuminen vie vielä aikaa.

  - Reisi ei kestä vielä täysivauhtista hiihtoa vaan sitä on vielä paranneltava muutamia päiviä. Maajoukkueen lääkärin Harri Hakkaraisen kanssa teimme päätöksen, että en osallistu Keuruun SM-kisoihin, Lassila kertoi.

  Lassilan oli määrä osallistua sprintin SM-kilpailuun perjantaina. Lassila toivoo, että hänen aiemmat näyttönsä tältä kaudelta riittävät paikkaan Vancouverin olympiajoukkueessa.


  Pekka Kaidesoja
  Viestintä / Communications
  Maastohiihto / Cross Country Team Finland
  +358 40 595 0903
  pekka.kaidesoja@hiihtoliitto.fi

  www.hiihtoliitto.fi/maastohiihto