Uutisen päiväys

15.10.2008← Takaisin

Veikkaus-kortilla mäkiviikkoa seuraamaan

    Veikkaus-kortissa on monenlaisia ominaisuuksia. Sillä voit ohjata voittosi suoraan tilille ja lisäksi sillä saa eritasoisia etuja joka kuukausi.

    Veikkaus haluaa tarjota asiakkailleen etuja ja mahdollisuuden päästä tapahtumiin ja paikkoihin, jotka saavat tai ovat saaneet veikkausvoittovaroja tai ovat Veikkauksen yhteistyökumppaneita tapahtumassa.

    Veikkauksen asiakkuus tarjoaa nyt lokakuussa huikeita mahdollisuuksia. Pelaamalla Veikkauksen pelejä tunnistautuneena Sinulla on mahdollisuus voittaa kultaisten lippujen matka Mäkiviikolle! Kultaisten lippujen arvontaan pääset mukaan pelaamalla Veikkauksen pelejä veikkaus.fi:ssä, matkapuhelimella tai Veikkaus-kortilla myyntipaikassa. Lisäksi tarjolla on lippuja Lauri Tähkän konserttiin ja sokerina pohjalla viikolla 44 sekä viikolla 45 kaikkien Veikkaus-korttia käyttäneiden ja veikkaus.fi:ssä pelanneiden kesken arvotaan kaksi Toyota Prius -hybridiautoa! Katso eduista lisää osoitteesta https://www.veikkaus.fi/info/asiakasedut/index.html.

    Tiesithän myös sen, että Veikkauksen pelejä pelaamalla tuet myös suomalaista liikuntaa ja urheilua. Veikkauksen koko tuotto palautuu takaisin yhteiskuntaan opetusministeriön jakamana tukena. Liikunnalle ja urheilulle tuotetaan Veikkauksen peleillä lähes 275 000 euroa joka ikinen päivä. Suomalainen liikunta ja urheilu kiittää Veikkauksen pelaajia.