Uutisen päiväys

29.8.2008← Takaisin

Varaa paikkasi HiihtoSuomeen nyt

Suomen Hiihtoliiton 100-vuotisjuhlatapahtumiin kuuluva HiihtoSuomi 2008 järjestetään Vuokatin Urheiluopistolla 11.-12.10.2008. Nyt on aika varata paikka hiihtolajien kenttäväen omaan tapahtumaan.

Tuttuun tapaan lauantaina on pääosin lajien omia ohjelmia, mm. lajien omia seurakokouksia. Sunnuntaina ohjelma on yhteinen, pääosassa on sääntömääräinen liittokokous.

Juhlavuoden kunniaksi HiihtoSuomessa jaetaan tavallista enemmän palkintoja ja huomionosoituksia. Jaossa ovat mm. seuraluokittelupalkinnot, Hannu Koskivuori – mitali, hiihtourheilun kultaiset merkit ja liikunnan ja urheilun ansiomerkit.

100-vuotisjuhlavuoden merkeissä järjestettävistä tapahtumista HiihtoSuomi on erityisesti seuraväen oma tapahtuma, johon toivotaan mahdollisimman monen seuran tulevan mukaan suurella joukolla.

Ilmoittautumiset ja majoitusvaraukset tehdään suoraan Vuokatin Urheiluopistolle 15.9.2008 mennessä joko puhelimella: 08-6191 500 tai sähköpostilla: myyntipalvelu@vuokattisport.fi.
Majoitus 2 hengen hotellihuoneesa on 89 euroa/henkilö tai 2-6 hengen retkeilyhotellissa 66 euroa/henkilö. Hinnat sisältävät majoituksen lisäksi kaksi lounasta, yhden päivällisen ja yhden aamiaisen.

Hiihtoväki joukolla juhlimaan omaa liittoaan, keskustelemaan ja muistelemaan ja vaikka hiihtämään - Vuokatissa pääsee 10.10. lähtien hiihtämään lumella myös ulkona.

Pokaali eniten HiihtoSuomeen osanottajia tuovalle piirille

Eniten osanottajia HiihtoSuomeen tuovalle piirille luovutetaan hieno pokaali. Sen on lahjoittantu tätä tarkoitusta varten liittovaltuutettu Immo Kuutsa.