Uutisen päiväys

2.11.2009← Takaisin

Uusi Jokeri on voitokkaampi kuin koskaan

Veikkauksen Jokeripelit uudistuvat marraskuun alussa. Uudistuksen myötä Jokerissa on jatkossa tarjolla jopa seitsenkertainen määrä voittoja nykyiseen peliin verrattuna.

Veikkauksen Jokeripelit uudistuvat marraskuun alussa. Uudistuksen myötä Jokerissa on jatkossa tarjolla jopa seitsenkertainen määrä voittoja nykyiseen peliin verrattuna. Jokerin hinta on kaksi euroa ja päävoitto yksi miljoona euroa.

Pelin uudistamisen lisäksi myös Jokerin arvontalähetys muuttuu. Jokeri saa keulahahmokseen elävän Jokerin, suomalaisten sympaattisen hauskuttajan ja hyväntekijän. Jatkossa lottostudiolta siirrytään hetkeksi uudelle jokeristudiolle seuraamaan Jokerin arvontaa. Uutta lähetyksessä on myös se, että Veikkaus-kortin haltijoilla on mahdollisuus tuottaa lähetykseen sisältöä Veikkauksen nettisivujen välityksellä. Loton arvontasihteereillä ja virallisilla valvojilla on kuitenkin edelleen omat tärkeät roolit lottoarvonnoissa.

Arvontalähetyksen uudistus koskee sekä Lauantai- että Keskiviikko-Jokeria, ja ensimmäinen uudennäköinen jokeriarvonta suoritetaan YLE tv1:llä keskiviikkona 4. marraskuuta. Uudistus ei vaikuta pelien arvontalähetysten aikoihin, vaan jokeriarvonnat nähdään jatkossakin samalla kanavalla keskiviikkoisin kello 20.25 alkaen ja lauantaisin lottolähetyksen yhteydessä kello 20.45.

Katso Jokerin paluutarina YouTubesta osoitteessa http://www.youtube.com/watch?v=PNnfdta7Ym0