14.2.2007← Takaisin

Toinen kulta Svindalille suurpujottelusta, Palander seitsemäs

Norjalainen Aksel Lund Svindalen nappasi toisen kultamitalinsa keskiviikon suurpujottelusta. Sveitsiläiset jatkoivat vahvoja otteitaan, kun Daniel Albrecht otti hopeaa ja Didier Cuchen kaulaan pujotettiin pronssinen mitali.

Kalle Palanderin toinen lasku Åren MM-kisojen suurpujottelussa onnistui avauslaskua paremmin ja suomalainen nousi kilpailun lopputuloksissa seitsemänneksi. Avauskierroksen jälkeen Palander oli 13. sijalla. Toisella kierroksella suomalainen laski kolmanneksi nopeimman ajan.
    - Harmi, että sähläsin sen lopun. Jos olisi ihan haamulopun vetänyt, niin kolmanneksi olisi ollut mahdollisuudet, puoli sekuntia palkintopallisijasta jäänyt Palander kertoi.

Jukka Rajala laski lopulta 24:nneksi. Petteri Kantola oli avauskierroksen jälkeen 29. sijalla, mutta epäonnistui toisella laskullaan pudoten 38:nneksi. Marcus Sandell ajautui avauskierroksella ulos.