18.1.2009← Takaisin

Teemu Kattilakoski voitti Dolomitenlaufin

Teemu Kattilakoski hiihti FIS:n maratoncupien sarjaan kuuluvan Dolomitenlauf-kilpailun voittoon sunnuntaina Itävallan Lienzissä.

Vapaan hiihtotavan 60 kilometrillä toiseksi sijoittui isäntämaan Christian Hoffmann, joka hävisi Kattilakoskelle puoli sekuntia.

Liberecin MM-kisoihin 50 kilometrille paikkaa hakeva Kattilakoski antoi kovatasoisessa kilpailussa kelpo näytön kunnostaan.
    ”Oli hirmu helppoa hiihtäminen. Yhtenä letkana tulimme maaliin, rata oli tasainen. Tein irtioton viisi kilometriä ennen maalia, pääsinkin 200 metriä irti, mutta letka otti sitten kiinni”, Kattilakoski kertasi kilpailuaan tyytyväisenä.

Seuraavasta kilpailustaan hän ei vielä osannut sanoa. Muista suomalaisista Thomas Ramstedt oli 16:s ja Kari Varis 21:s.