Uutisen päiväys

26.11.2008← Takaisin

Suuri Suomalainen Hiihtokoulu alkaa Elixirissä

Maastohiihdon ja Elixirin yhteistyönä alkaa Suuri Suomalainen Hiihtokoulu MTV3:ssa 1.12.2008 ja jatkuu kolme kuukautta 28.2.2009 asti. Jos olet elixir-jäsen, voit liittyä mukaan ilman erillistä maksua. Mikäli et ole vielä jäsen, kannattaa asia hoitaa kuntoon heti!

Tervehdys!

Minä olen Reijo Jylhä, Elixirin päävalmentaja. Toimin aiemmin vuosia Suomen maastohiihtomaajoukkueen päävalmentaja ja edelleen valmennuksessani ovat Elixiristäkin tutut maajoukkueurheilijat Pirjo Muranen sekä Sami Jauhojärvi. Lisäksi olen vastannut tämän kuluvan kauden ajan yhdistetyn maajoukkueen maastohiihtovalmennuksesta.

Nyt aion jakaa tuon tietotaidon kanssasi, ja tehdä hiihtämisestä takuuvarman nautinnon!

Aina on sopiva sää hiihtäjälle!

Opastan sinut maastohiihdon saloihin viikoittaisten teemojen sekä niihin liittyvien valmennusvideoiden avulla. Annan teknisiä vinkkejä sekä vapaan että perinteisen tyylin hiihdosta, oheisharjoittelua ja välinehuoltoa unohtamatta.
Edes lumen puute ei ole este hiihtokouluuni osallistumiselle, sillä latutreeneille löytyy aina korvaavat harjoitteet sulalla maalla tehtäviksi! Lisäksi mikäli tavoitteenasi on jokin hiihtoretki-, kilpailu tai -tapahtuma, tsemppaan ja valmennan sinut myös sitä ajatellen huippukuntoon.

Koko laji haltuun kolmessa kuukaudessa

Hiihdon treenirinki starttaa ensimmäinen joulukuuta, mutta mukaan voi liittyä jo nyt. Teemat ja vinkit vaihtelevat viikoittain ajankohta, sääolosuhteet sekä teidän toiveenne huomioon ottaen. Alussa käännetään katseet kohti välineitä, sitten vahvistetaan hiihtäjälle tärkeitä lihasryhmiä. Välillä keskitytään perinteiseen sitten taas luistelutyyliin.

Voit jakaa kokemuksiasi treenirinkiläisten omalla keskustelupalstalla, jossa itsekin vastaan kysymyksiinne. Sieltä saat myös tietoa lajin uutuuksista, joiden avulla hiihtonautinnostasi tulee entistäkin miellyttävämpi.

Tutustu Suureen Suomalaiseen Hiihtokouluun tarkemmin tästä !