Uutisen päiväys

7.11.2008← Takaisin

Suomen Hiihtoliiton liittovaltuuston kokous Tampereella

    Suomen Hiihtoliiton liittovaltuuston sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 8.11.2008 Tampereella.

    Liittovaltuuston kokous alkaa Hotelli Rosendalissa klo 10.30. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, joita ovat mm. toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2009. Käsittelyyn tulevat myös liiton tämän hetken taloudellinen tilanne ja suunnitelmat asioiden korjaamiseksi.

    Liittovaltuusto myös valitsee Suomen Hiihtoliitolle puheenjohtajan kaksivuotiskaudelle 2009-10. Hiihtoliiton puheenjohtajana tällä hetkellä toimiva Jaakko Holkeri on erovuorossa. Hän on tamperelainen varatuomari ja ollut Hiihtoliiton puheenjohtaja vuodesta 2005.

    Puheenjohtajan lisäksi valitaan neljä johtokunnan jäsentä erovuoroisten tilalle kahta seuraavaa toimintavuotta varten. Erovuorossa ovat alppilajien edustaja Tatu Lehmuskallio, maastohiihdon edustajat Roger Turku ja Kari Virranta sekä mäkihypyn ja yhdistetyn edustaja Jouko Törmänen.

    Liittovaltuuston teemaseminaari urheilun rahoituksesta

    Ennen liittovaltuuston syyskokouksen alkua liittovaltuustolla on teemaseminaari urheilun rahoituksesta asiantutijana tutkimus- ja kehitysjohtaja Kari Puronaho. Tilaisuus on Hotelli Rosendahlissa klo 8.00-10.00.