Uutisen päiväys

1.4.2015← Takaisin

SGN Groupin nimikkorahastolta apurahaa nuorille mäkihypyn ja yhdistetyn urheilijoille

Suomen Hiihtourheilun Kannatussäätiön hallitus päätti kokouksessaan 18.3.2015 tämän vuoden SGN Groupin nimikkorahaston apurahojen jaosta. Vuonna 2013 perustettu rahasto tukee nuoria ansioituneita mäkihypyn ja yhdistetyn urheilijoita.

Apurahan saavat urheilijat edustivat Suomea nuorten MM-kisoissa Kazakstanin Almatyssä. Apurahan (500,00 euroa) saavat:

Mäkihyppy
Antti Aalto, Kiteen Urheilijat
Andreas Alamommo, Ounasvaaran Hiihtoseura
Eetu Nousiainen, Puijon Hiihtoseura
Juho Ojala, Kuusamon Erä-Veikot
Santeri Ylitapio, Ounasvaaran Hiihtoseura

Yhdistetty
Ville Heikkinen, Kuusamon Erä-Veikot
Eero Hirvonen, Jyväskylän Hiihtoseura
Leevi Mutru, Lahden Hiihtoseura
Arttu Mäkiaho, Kainuun Hiihtoseura
Marcus Torni, Kiteen Urheilijat 

Kaupan alalla toimiva SGN Group on toiminut yli 10 vuotta yhdistetyn hiihdon ja mäkihypyn yhteistyökumppanina. Konserni perusti keväällä 2013 80-vuotisjuhlavuotensa merkeissä nimikkorahaston, josta jaetaan joka kevät apurahoja Suomea nuorten maailmanmestaruuskisoissa edustaneille tai muuten ansioituneille mäkihypyn- ja yhdistetyn urheilijoille. Rahaston hallinnollisten asioiden hoitamisesta sekä sijoitustoiminnasta ja varojen jakamisesta vastaa Suomen Hiihtourheilun Kannatussäätiön hallitus.

Lisätietoja:
SGN Group Oy, toimitusjohtaja Sam Nieminen, puh. 040 552 7040
Suomen Hiihtourheilun Kannatussäätiö, asiamies Elina Borgenström, puh.045 113 3010

 

SGN Group Oy on 1933 perustettu kaupan alan perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista, kuten Kawasaki, Vespa, Aprilia, Tohatsu, Arctic Cat, New Holland ja Case IH. Merkittävä osa konsernin liiketoiminnasta on Venäjällä. Sen toimialoihin kuuluvat urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet, maatalous, ympäristönhoito, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Yhtiöön kuuluvat Agritek Oy, Kessu Oy, S.G. Nieminen Oy, SGN Sportia Oy, SGN Tekniikka Oy, SSF Spraying Systems Finland Oy, Sumeko Oy ja Truebell Finland Oy. SGN Groupin liikevaihto on 155 milj. € ja sen palveluksessa on noin 210 työntekijää. Sen pääkonttori sijaitsee Vantaan Koivuhaassa.

www.sgn.fi