Uutisen päiväys

24.1.2009← Takaisin

Salpausselän kisojen lipunmyynti vilkasta

Suomalaiset urheilijat ovat pärjänneet tämän kauden maailmancupin kisoissa loistavasti. Naisten maastohiihdon kärkisijoilla Virpi Kuitunen ja Aino-Kaisa Saarinen kamppailevat tällä hetkellä keskenään maailmancupin voitosta. Yhdistetyssä Anssi Koivuranta kilpailee maailmancupin voitosta. Mäkihypyssä Harri Olli ja Lahden Hiihtoseuran Ville Larinto ovat molemmat vierailleet palkintopallilla.

Menestys näkyy Salpausselän kisojen erittäin vilkkaana lipunmyyntinä, joka on selkeästi edellä viimevuotisista myyntiluvuista.

Ensimmäisenä myytiin loppuun VIP Klubi Voiton lauantain liput ja muidenkin VIP- ja alue/katsomolippujen ennakkomyynti on ollut vilkasta.

E-katsomoon aluelipulla

Tänä vuonna E-mäkikatsomoon pääsee aluelipulla. Edellisvuosina mäkikatsomo E on vaatinut oman katsomolipun. Järjestäjät toivovat uuden järjestelyn auttavan katsojien parempaan levittäytymiseen mäkistadionilla. Näin toivotaan vältettävän katsojien pakkautuminen sillan ja Hiihtomuseorakennuksen väliin. E-katsomoa palvelee myös oma "makkarakioski", joten kovin kauas ei tarvitse lähteä kisamakkaraa etsimään.

Mäen ja yhdistetyn SM-kisat Lahdessa 4.2.2009

Lahden SM-kisat ovat Liberecin MM-hiihtojen viimeinen näytön paikka mäen ja yhdistetyn urheilijoille. Heti Lahden SM-kisojen jälkeen tehdään viimeiset valinnat mäen ja yhdistetyn joukkueisiin.

SM-kisojen ohjelma:

Tiistai 03.02.2009
Vapaat harjoitukset HS 130

Keskiviikko 04.02.2009
klo 12.00 Joukkueenjohtajien kokous
klo 13.00 Koekierros HS 130, yhdistetty
klo 13.30 Yhdistetyn mäki HS 130, SM
klo 15.00 Yhdistetyn hiihto, 10 km, SM
klo 16.30 Harjoituskierros ja koekierros HS 130
klo 18.00 Mäen SM-kilpailu HS 130

Winter Up -festivaalissa artistivaihdos

Salpausselän kisojen yhteydessä 6.3.2009 järjestettävän WINTER UP –kisadiscon esiintyjäkaartiin on tullut muutos. Aiemmin Winter Up’iin kiinnitetty STURM UND DRANG jää pois ja tilalla esiintyy juuri Suomen virallisen albumilistan ykköseksi noussut ja kultaa myynyt HAPPORADIO.
************
Lisätietoja:
Leila Lepistö
Kilpailupäällikkö
050-5907182
leila.lepisto@lahtiskigames.com
www.lahtiskigames.com