29.12.2004← Takaisin

Poutiainen jälleen palkintopallille, Raita sijalla 21

Itävallan Semmeringissä laskettiin tänään naisten pujottelu. Poutiainen suoriutui urakasta jälleen hienosti ollen lopputuloksissa kolmas.

Pujottelun voittoon laski eiliseen tapaan, kotirinteessään, itävaltalainen Marlies Schild. Semmeringin tuplavoittaja oli tänään omaa luokkaansa, sillä hän jätti toiseksi sijoittuneen Kroatian Janica Kostelicin jopa 1,04 sekunnin päähän. Kolmanneksi sijoittunut Poutiainen jäi tänään 1,40 sekuntia Marlies Schildin vauhdista.

Kilpailussa oli mukana myös suomalaisista Henna Raita. Juuri 20 parhaan ulkopuolelle jäänyt Raita laski tasavahvan suorituksen ollen lopputuloksissa sijalla 21. Näin ollen Raita on laskenut maailmancupin pisteille jokaisessa pujottelun osakilpailussa.

Poutiainen oli tyytyväinen palkintopallisijoitukseensa, sekä Semmeringin urakkaan kokonaisuudessaan.

- Tämä on aika vaikea rinne, mutta laskin siitäkin huolimatta mielestäni hyvin. Paremmalla tsäkällä olisin ollut toinen, mutta paikka palkintopallilta on aina hyvä juttu, Poutiainen muotoili.

Kolmannen sijan myötä Poutiainen johtaa nyt sekä pujottelun että suurpujottelun maailmancupeja ja maailmancupin kokonaiskilpailua.

Seuraavaksi naisilla on vuorossa pienoinen tauko. Kautta jatketaan uuden vuoden jälkeen, 8.1.2005, Saksan Berchtesgadenissa.