Uutisen päiväys

11.6.2018← Takaisin

Pohjoismaisten lajien kesäkaudet täydessä vauhdissa - Maajoukkueet leireilevät tiiviisti

Pohjoismaisten lajien kesäkaudet ovat jo täydessä vauhdissa ja maajoukkueet leireilevät parhaillaan niin kotimaassa kuin myös ulkomailla.

Maastohiihto

Maastohiihdon maajoukkue testaa kuluvalla viikolla Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksella. Juhannuksen jälkeen joukkue suuntaa kesän toiselle maajoukkueleirille Vuokattiin ja osa urheilijoista osallistuu leirin ohella Vuokatin Aateli Raceen.

11.-13.6. KIHU
25.6.-1.7. Vuokatti & Vuokatin Aateli Race

Vuokatin Aateli Race -ohjelma

Mäkihyppy

Mäkihypyn maajoukkue on leireillyt alkukesästä Kuopiossa. A- ja B-maajoukkue ovat muodostaneet harjoituskauden ajaksi yhtenäisen harjoitusryhmän.

Tällä viikolla joukkue suuntaa Lahteen, kun torstaina järjestetään mäkihypyn mediatilaisuus Lahdessa. Urheilijat jatkavat maajoukkueleirin parissa Lahdessa perjantaina ja lauantaina. Juhannuksen jälkeisellä viikolla joukkue suuntaa kohti Planicaa. Planican leiri jatkuu Continental Cup ja FIS Cup kilpailuilla ja joukkue palaa Suomeen 9.7.

14.-16.6. Lahti, maajoukkueleiri
14.6. klo 13:00 Lahti, Mediatilaisuus, Suurmäen tornin ylälämpiö, ilmoittautuminen lomakkeella
29.6.-6.7. Planica, maajoukkueleiri
7.-8.7. Continental Cup, Kranj, Slovenia
7.-8.7. FIS Cup, Villach, Itävalta

Yhdistetty

Yhdistetyn maajoukkue leireilee parhaillaan Planicassa, yhdessä nuorten maajoukkueen kanssa. Planican leiri yltää 20.6. saakka ja juhannuksen jälkeen joukkue suuntaa Vuokattiin maastohiihtäjien tapaan.

11.-20.6. Planica, maajoukkueleiri
25.6-.6.7. Vuokatti & Vuokatin Aateli Race