17.12.2003← Takaisin

Nicole Hospille voitto - Tanja Poutiainen parantaa

Naisten maailmancupin toisessa perättäisessä Madonna di Campigliossa pidetyssä kilpailussa voiton vei Itävallan Nicole Hosp. Hän oli kärjessä jo ensimmäisen kierroksen jälkeen. Suomen Tanja Poutiainen paransi eilisestä kaksi sijaa: kuudes.

Tiistain kilpailun ylivoimainen voittaja, Ruotsin Anja Pärson, löysi nyt parempansa. Pärson oli ensimmäisen kierroksen jälkeen kolmantena. Toisella hän kuitenkin oli ensimmäisen kierroksen jälkeen toisena ollutta Marlies Schildiä AUT nopeampi voittaen tätä lopulta 0,24 sekuntia. Hospin lyömiseen toisen kierroksen viidenneksi nopein aika ei kuitenkaan riittänyt. Schild oli kilpailun kolmas. Neljänneksi nousi kolmas itävaltalainen, Elisabeth Görgl. Hän oli ensimmäisen kierroksen jälkeen 19:s, joten nousu oli komea.

Tanja Poutiainen oli ensimmäisen kierroksen jälkeen sijalla 10 ja nousi toisella kuudenneksi. Ero Hospiin oli 1,34. Poutiaisen aika oli toisen kierroksen seitsemänneksi nopein.

Suomen muista edustajista Marika Ollikka ei selvinnyt toiselle kierrokselle, sijoitus oli 54:s. Henna Raita ajoi ulos ensimmäisellä kierroksella.