Uutisen päiväys

16.9.2008← Takaisin

NettiTieto Oy- NTG Finland ja Hiihtoliiton maastohiihto solmivat viiden vuoden yhteistyösopimuksen

NettiTieto Oy – NTG Finlad toteutti Hiihtoliitolle sähköisen kilpailukalenterin vuodelle 2007. Kalenteri on nyt käytössä toista kautta ja palaute uudesta järjestelmästä on ollut positiivista.

Alkusyksystä 2008 solmittiin jatkosopimus, jonka pohjalta kehitetään sähköinen ilmoittautumisjärjestelmä seurojen ja kilpailujen järjestäjien käyttöön. Sähköistä ilmoittautumisjärjestelmää testataan muutamien kilpailujen yhteydessä jo kaudella 2008–2009 ja varsinaiseen tehokäyttöön järjestelmä otetaan seuraavalla kaudella 2009–2010. Muistakin yhteistyömahdollisuuksista järjestelmien kehittämiseksi on keskusteltu.

Hiihtoliiton laaja-alainen toiminta- ja asiakaskenttä kiinnostaa

NettiTieto Oy tukee maastohiihdon 2-sektorin toimintoja, joihin kuuluvat muun muassa nuoriso- ja harrastehiihto, seuratoiminta ja kotimainen kilpailutoiminta. Solmittu sopimus on kestoltaan viisi vuotta. Markkinointia ja toimivaa yhteistyötä ei rakenneta hetkessä, toteaa NettiTieto Oy:n toimitusjohtaja Petri Siltakoski.

Hiihtoliitto on Suomen suurimpia liittoja, jossa maastohiihdon 2-sektorin toimintojen tukeminen myös taloudellisesti vahvistaa vastavuoroisuusperiaatetta. Yhteistyösopimuksen toimintakenttä on laaja ja sopimuksen pidempi aikajänne mahdollistaa pitkäjänteisen yhteistoiminnan ja paremmat kehitysmahdollisuudet.

Taloudellisen tuen lisäksi yhteistyösopimuksen kautta tuemme urheilijoita muun muassa nettisivuprojektien kautta. Tärkeä tukitoimi seurakentälle ja urheilijoille on myös markkinointikoulutuksen aloittaminen yhteistyössä Hiihtoliiton kanssa, kertoo toimitusjohtaja Siltakoski. On tärkeää, että nuoret lupaukset ja alan harrastajat saavat ansaitsemansa huomion ja mahdollisuuden urheilu-urallaan. Oikeanlaisella markkinoinnilla ja yhteistyötoiminnalla kehitetään harrastus- ja kilpailutoimintaa eteenpäin ja tuetaan seuroja sekä urheilijoita. Tässä ollaan tekemässä tärkeää työtä, Siltakoski toteaa.

NettiTieto Oy – NTG Finland

NettiTieto Oy on tietoyhteiskunnan arkkitehtuuriyritys, joka toteuttaa ja kehittää innovatiivisia tietotekniikka- ja ohjelmistopalveluja yrityksille Suomessa ja ulkomailla. Ratkaisut auttavat yrityksiä markkinoimaan, johtamaan ja kehittämään toimintaansa paremmaksi ja tehokkaammaksi. Valtakunnallisesti toimivia suuria asiakkaita on paljon ja toiminta on laajentunut vahvasti tavoittelemaan myös ulkomaan markkinoita. NettiTieto Oy:n pääkonttori sijaitsee Kuopiossa, muut toimipisteet ovat Helsingissä, Lahdessa ja Oulussa.

Kaikki tietotoiminnot jatkossa verkossa

Suomen Hiihtoliitto on alkanut kehittää sähköisiä tietojärjestelmiään voimakkaasti viime vuosina. Järjestelmien kehittämisen tarkoituksena on auttaa Hiihtoliiton jäsenjärjestöjä, liiton henkilökuntaa ja muita yhteistoimijoita. Jokainen uusi järjestelmä räätälöidään tukemaan Hiihtoliiton toimintoja, jolloin valmiita ohjelmia ei voi ostaa suoraan nettikaupasta, toteaa Hiihtoliiton toimitusjohtaja Jari Piirainen.

NettiTieto Oy:n kanssa tehty sähköinen kilpailukalenteri vakuutti meidät, että Nettitieto on yritys, jonka kanssa voimme jatkaa muidenkin järjestelmien edelleen kehittämistä ja jopa uusien luomista. Viiden vuoden yhteistyösopimus olkoon esimerkkinä siitä, että Suomesta löytyy yrityksiä, jotka haluavat olla mukana dynaamisen ja uudistuvan liiton kanssa, iloitsee Piirainen solmitusta yhteistyöstä.

Tutustu NettiTieto Oy:n laaja-alaiseen tuote- ja palveluvalikoimaan: www.nettitieto.fi