Uutisen päiväys

18.1.2006← Takaisin

Manninen ja kumppanit yhdistetyn maailmancupiin

    Yhdistetyn maailmancup jatkuu sprintillä ja Gundersen-yhdistetyllä tulevana viikonloppuna. Kisapaikka on lentomäestä tunnettu Harrachov.

    Tällä kaudella jo seitsemän maailmancupin osakilpailuvoittoa ottanut ja cupia ylivoimaisesti johtava Hannu Manninen lähtee hakemaan lisää voittoja cupin seuraavissa osakilpailuissa Tshekin Harrachovissa tulevana viikonloppuna. Mannisen lisäksi kilpailuun osallistuvat Jouni Kaitainen ja Antti Kuisma.  

    Päävalmentaja Klingan mukaan päätös Harrachovin maailmancupiin osallistumisesta on Mannisen oma.
    - Hannu haluaa käydä kaikki maailmancupin kilpailut, eikä sille ole mitään estettä olympiakisojakaan ajatellen. Hän on päässyt hyvin harjoittelemaan eikä ongelmia ole. Valinta saattaa osoittautua erityisen hyväksi, mikäli kovat pakkaset Suomessa jatkuvat, Klinga arvioi.

    Lauantaina 21. tammikuuta Harrachovissa on ohjelmassa sprinttikilpailu ja sunnuntaina 22. tammikuuta Gundersen-yhdistetty. Kilpailuissa hypätään HS100 mäestä.

    Lisätietoja kisasta: http://www.skiflying-harrachov.cz/

    Yhdistetty televisiossa

    Harrachovin yhdistetyn kilpailut ovat nähtävissä Yle TV2:ssa. Lauantaina kooste sprinttikilpailusta tulee klo 17.10 ja sunnuntaina kooste normaalikilpailusta klo 16.00. Kilpailuja selostaa Hannu-Pekka Hänninen.