Uutisen päiväys

27.7.2009← Takaisin

Mäkikarnevaaleilla viihdyttiin

Mäkihypyn ja yhdistetyn juniorit kokoontuivat viikonvaihteessa Vuokattiin perinteisille Mäkikarnevaaleille.

Sää suosi jälleen mäkikarnevaalitapahtumaa. Aurinko paistoi ja tuuletkin olivat suotuisat, kun osanottajat kipusivat mäkeen päivittäin. Juniorit saivat esikuviltaan tärkeitä harjoitusvinkkejä mäessä ja oheisharjoituksissa. Talluksen Jaakon ja kumppanien venyttelyliikkeet näkyivät jo siirtyneen käytäntöön välittömästi. Jarmo Liukkonen luennoi vanhemmille psyykkisestä valmennuksesta. Luentosali oli viimeistä tuolia myöten täynnä.

Karnevaalin osanottajamäärä oli mäkiremontista johtuen tavallista pienempi, mutta toivottavasti ensi kesänä myös K 50 mäki on entistä ehommassa kunnossa. Pienempien mäkien osalta tilanne Vuokatissa on nyt erinomainen.

Kuisman Antin johdolla ensi kesän karnevaalin suunnittelu ja kehittely alkaa pikimmiten perustuen hyvin pitkälle asiakkaiden palautteeseen. Tapahtuman perusformaatti on todettu erinomaiseksi ja jopa kopioitu mm. Norjaan, mutta on varmaan aika miettiä joitain uudistuksia seuraavalle kesälle.

Yleisesti ottaen mäkikarnevaalitapahtuma antoi varmasti kaikille osanottajille paljon koulutuksellista ja kasvatuksellista informaatiota ja mikä tärkeintä unohtumattomia elämyksiä mäkihypyn ja yhdistetyn parissa.