Uutisen päiväys

14.7.2008← Takaisin

Maajoukkue leirille Norjan Aureen

Maastohiihtomaajoukkue palaa Vuokatin leirin jälkeen leireilyssään taas ulkomaille, kun suuntana 27. heinäkuuta on Norjan Aure.

Maajoukkue matkustaa Trondheimista reilun kahden tunnin ajomatkan päässä lounaaseen sijaitsevaan kylään 27. heinäkuuta ja palaa Suomeen 3. elokuuta.

Leirin aikana Auressa on hiihtäjille neljän kilpailun tapahtumaviikonloppu 1.-2. elokuuta. Ohjelmassa on maastopyöräilyä, juoksua, rullahiihtosprintti ja rullahiihtäen myös takaa-ajokilpailu. Tapahtumassa mukana on suomalaisten lisäksi ainakin Norjan ja Saksan maajoukkuehiihtäjiä.

Auren leirille osallistuvat Suomen maajoukkuehiihtäjien lisäksi kutsuttuina Lari Lehtonen, Jussi Simula ja Anne Mäkinen. Maajoukkuehiihtäjistä leirille ei osallistu Riitta-Liisa Roponen, joka on kesäkuun lopusta lähtien nauttinut harjoittelusta Itävallan Ramsaussa. Haukiputaalainen on Ramsaussa perheineen kaiken kaikkiaan neljä viikkoa ja palaa Suomeen 23. heinäkuuta. Ramsaun vaativia maastoja hyödyntää parhaillaan myös Matti Heikkinen, joka palaa viikon leiriltään tiistaina Suomeen.