Uutisen päiväys

16.12.2005← Takaisin

Lumimyrsky uhkaa yhdistetyn maailmancupia Ramsau am Dachsteinissa

Yhdistetyn maailmancupin seuraavat osakilpailut pidetään suomalaisille tutulla lumileiri- ja MM-paikkakunnalla Ramsau am Dachsteinissa Itävallassa 17. ja 18.12.2005. Ohjelmassa on yhteislähtöyhdistetty ja sprinttikilpailu.

Suomen edustajat ovat Hannu Manninen, Jouni Kaitainen, Antti Kuisma, Jaakko Tallus ja Janne Ryynänen. Anssi Koivuranta ei kuumasairauden takia ole mukana Itävallassa.

- Koko täällä olevat joukkue on terveenä ja valmiina kisaan, kertoi päävalmentaja Jani Klinga Ramsausta.
- Tilanne on sikälikin "normalisoitunut", että Ronny Ackermann on henkilökohtaisestikin pyytänyt Hannu Manniselta anteeksi Lillehammerin tapahtumia ja tuntui olevan kovasti asiasta pahoillaan, kertoi Klinga.
- Ongelmia täällä silti on. Lumiketjuja olemme olleet autoihin hankkimassa, kun täällä on nyt vuorokauden aikana tullut lunta ainakin 30 sm ja lisää tulee kaiken aikaa. Tuulen on ennustettu kovenevan eli odotettavissa on oikea lumimyrsky. Olemme päässeet hiihtämään, mutta iltapäivän mäkiharjoitus on ainakin siirtynyt. Järjestäjät ovat jo parhaillaan kartoittamassa mahdollisuuksia aikataulujen muuttamiseen, mikäli olosuhteet käyvät ylivoimaisiksi. Katsotaan miten käy.

Lisätietoja kisoista: http://www.ramsausport.com/
Tulokset. http://www.fis-ski.com/
Tietoja suomalaisurheilijoista: http://www.nordic-combined.fi/

Yhdistetyn maailmancup televisiossa

Yhdistetyn maailmancupia on mahdollisuus seurata YLE TV2:ssa lauantaina 17.12.2005 klo 19.45-20.49, jolloin lähetetään kooste päivän yhteislähtökilpailusta.
Sunnuntaina 18.12.2005 ohjelmassa on kooste sprinttikilpailusta klo 16.15-17.29.
Toimittaja on Bror-Erik Wallenius.

Lisätietoja: http://www.yle.fi/