2.4.2008← Takaisin

Leinonen ja Pellinen hallitsivat myös vauhtilajien toista päivää

Ruotsin Åressa jatkuivat vauhtilajien Suomen-mestaruuskilpailut tänään osana FIS-kilpailuja.

Eiliset syöksyn voittajat hallitsivat ratoja myös tänään, ja super-combin, syöksyn ja pujottelun yhdistelmäkilpailun, voittajiksi kukitettiin Sanni Leinonen ja Jouni Pellinen.

Pellinen oli FIS-kilpailussa hyvissä asemissa syöksyn jälkeen kolmantena, mutta selkeästi vahvempana vauhtilaskijana hän putosi kokonaistuloksissa kymmenenneksi pujotteluosuuden jälkeen. Aikaerot olivat kilpailussa pienet ja Pellinen hävisi päivän voittajalle vain 1,68 sekuntia. Suomen-mestaruuteen tulos kuitenkin riitti. Hopealle laski eiliseen tapaan Andreas Romar ja kolmanneksi Niko Harmanen.

Alle 20-vuotiaiden miesten sarjassa voiton otti Romar, toinen oli Harmanen ja kolmanneksi nousi eiliseen tapaan Tuomas Huttunen. Alle 17-vuotiaissa eilinen voittajakolmikko piti vireensä ja vei samat sijat kuin eilen: Kasperi Hietanen, Kristian Kurki ja Albert Therman.

Huomenna torstaina kilpailut päättyvät supersuurpujotteluun. Tiedotamme tuloksista kilpailun jälkeen.