Uutisen päiväys

7.8.2014← Takaisin

Lehtonen Lahti 2017 -organisaation viestintäpäälliköksi

Pohjoismaisten hiihtolajien vuoden 2017 MM-kisojen viestintäpäälliköksi on valittu Laura Lehtonen. Hän siirtyy tehtävään Suomen Olympiakomitean viestinnästä.

Lahden MM-kisaorganisaation tavoitteena on luoda kaikkien aikojen suomalainen talviurheilutapahtuma; uudenlainen asiakaskokemus, jossa yhdistyvät tunteet, loistava palvelu ja helppous. 
- Pohjoismaisten hiihtolajien pitkät perinteet tarjoavat meille vahvan pohjan rakentaa myös viestinnän suunnitelmia ja toteutusta. Perinteiden lisäksi haluamme tarjota uudenlaisia tarinoita ja elämyksiä ja tavoittaa uusia yleisöjä uusien kanavien kautta, kuvailee Laura Lehtonen
- Lauralla on monipuolinen tausta urheilusta ja viestinnästä niin median kuin urheilujärjestöjen puolelta. Huippu-urheilun ja arvokisaympäristön tunteminen on erittäin tärkeää myös viestinnän suunnittelun ja toteutuksen kannalta, toteaa pääsihteeri Janne Leskinen.
- Suomalaisessa urheilussa eletään nyt hienoa aikaa; uudet toimintatavat, uudenlainen yhteistyö ja yhteisöllisyys ovat juurtumassa ja nostamassa suomalaista liikuntaa ja urheilua uudelle tasolle. Lahden MM-kisoilla on ainutlaatuinen mahdollisuus välittää positiivista kuvaa Suomesta urheilumaana ja kutsua koko suomalainen urheilukansa kertomaan yhteistä tarinaamme, summaa Lehtonen.
Laura Lehtonen on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Hän on työskennellyt aiemmin mm. uutistoimittajana MTV:n eri medioissa, urheilutoimittajana Yle Urheilussa sekä tiedottajana Jääkiekkoliitossa ja Olympiakomiteassa. Lehtonen aloittaa työt Lahti 2017-kisaorganisaatiossa 18.8.2014.