Uutisen päiväys

2.12.2008← Takaisin

Kuntoilijan voidepalvelu kännykällä!

Suksien voiteluohjeen saa nyt ympäri Suomen tekstiviestinä. Kyseessä on innovaatio, jossa yhdistetään monta korkealaatuista osaamisen aluetta. Kuntohiihtäjä voi tilata ajantasaisen voiteluohjeen tekstiviestillä.

Sen saa lähettämällä viestin REX PAIKKAKUNTA numeroon 173174. Viestin hinta 0,95 €. Taustalla oleva älyteknologia lähettää vastausviestinä voiteluohjeen, joka perustuu sen hetkiseen säätilaan, sekä sään muutosten tietoon. Tietojen perusteella tulkitaan palvelun tilaajalle ohjeistus voiteiden käytöstä. Laskennassa hyödynnetään Oy Redox Ab-voideyrityksen tutkimustuloksia.

Palvelu toteutetaan yhteistyössä Normark Suomi Oy:n Softers Oy:n sekä Ebita House Oy:n kanssa. Softers toimii palvelun teknisenä toteuttajana ja palvelun ylläpitäjänä.

Idea on syntynyt kuntohiihtäjien toiveista ja tarpeista

Idea palvelun kehittämiselle on syntynyt kuntohiihtäjien toiveista ja tarpeista. Hiihtäjille on pidetty hiihto- ja voitelukursseja ja siellä on huomattu palvelulle olevan kysyntää, kommentoi Kari Mattila Ebita House Oy:stä. Yhteistyökumppaneiksi oli luonnollista valita Softers ja Normark Suomi, koska molemmat olivat entuudestaan tuttuja toimijoita. Palvelu testattiin Oulun seudulla viime talvena ja hyvien kokemusten perusteella sitä on parannettu ja samalla laajennettu kattamaan koko Suomi.

Seuralle varainhankintamuoto

Palvelu voidaan nimetä urheiluseuran mukaan, jolloin seuran tunnuksella tehdyistä ohjetilauksista tilitetään seuralle 0,10 euroa kappaleelta. Tällöin voiteluohje tulee sille paikkakunnalle missä seura toimii. Palveluun liittyminen on urheiluseuralle maksutonta. Lisäksi seuroilla on mahdollisuus hankkia tuloja sponsoreilta palvelun yhteydessä lähetettävällä tekstiviestillä. Lisätietoja seurayhteistyöstä saa Kari Mattilalta, p. 0451205989 tai karianttimattila@ebitahouse.fi

Palvelun avulla halutaan innostaa kaikkia hiihtämään. Suksien voitelu helpottuu, kun avuksi tuotetaan reaaliaikainen voiteluohje hyödyntämällä uusia innovaatioita. Yhdistämällä eri tahojen asiantuntijoiden osaamisen, voidaan päästä hyviin saavutuksiin. Lisäksi kunto- ja terveysliikunnan edistämisestä hyötyvät kaikki.

Lisätietoja:

Kari Mattila, Ebita House Oy, p. 045 1205989, e-mail: karianttimattila@ebitahouse.fi, www.ebitahouse.fi

Ville Ritola Softers Oy, p. 0500 352 572, email ville.ritola@softers.net, www.softers.net