17.12.2017← Takaisin

Julia Kykkänen jälleen maailmancup-pisteille - sijoitus Hinterzartenissa 24:s

Julia Kykkäsen ensimmäisen kierroksen hyppy kantoi 88 metriä ja hän varmisti sillä paikkansa toiselle kierrokselle. Toisen kierroksen hypyllä oli pituutta 85 metriä ja Julia säilytti ensimmäisen kierroksen sijoituksensa ja oli kilpailussa 24:s. Kilpailun voitti Norjan Maren Lundby.

”Ei mitään ihmeellistä, ihan perus pikkunättiä hyppäämistä. Nyt mennään joulutauolle ja katsotaan sen jälkeen uudestaan”, kommentoi Kykkänen.

Valmentaja Kimmo Kykkänen löytää alkukauden suorituksista positiivisia merkkejä.

”Onhan siinä pientä hiomista, mutta ihan positiivisella mielellä. Jokaisessa kisassa on (Julia) pystynyt pisteille hyppäämään ja täällä nyt päästiin jo vauhdeissa ja muissa lähemmäs totuutta. Päästään keskittymään itse asiaan tässä joulutauon aikana, eiköhän se siitä pikkuhiljaa lopputalvea kohti rupea aukeamaan”, kertoi valmentaja Kimmo Kykkänen