Uutisen päiväys

16.1.2006← Takaisin

Jukka Leinon polvi laitetaan olympiakuntoon

Jukka Leino laski viikonloppuna Wengenissä maailmancupin avauspisteet polviongelmista huolimatta. Leinon polvi tähystetään ja repeytynyt kierukka laitetaan huippukuntoon Torinon olympialaisia ajatellen. Leinoa ei vielä ole valittu olympiakoneeseen, mutta tulos Wengenissä puolikuntoisenakin oli hyvä.

Leino loukkasi polvensa harjoituksissa viime viikolla Adelbodenissa. Leino laski loukkaantumisestaan huolimatta kauden parhaan sijoituksen (21.) Wengenin pujottelurinteessä. Leino jättää väliin kilpailut ennen Torinon olympialaisia. Leino keskittyy jalan kuntouttamiseen ja harjoitteluun kilparinteiden ulkopuolella. Olympiarinteillä pujotellaan vasta 25.2 joten aikaa jalan parantelemiseen on vielä erittäin reilusti

- Olympianäyttö Jukan kohdalla on annettu. On turha lähteä enää riskeeraamaan, polvi on nyt tärkein laittaa kuntoon, Torinon kilpailu ei vaarannu millään tavalla, kommentoi Sveitsistä tavoitettu Kalle Söderholm.

Polvi leikataan maanantaina Lääkärikeskus Mehiläisessä, leikkauksen tekee maajoukkueen lääkäri Eero Hyvärinen. Hyvärisen mukaan vamma on pieni eikä vaaranna kilpailemista Torinossa koska aikaa jalan kuntouttamiseen menee vain muutama viikko.

Lisätietoja: Antti Rautiainen 045-135 9436