Uutisen päiväys

16.5.2008← Takaisin

Intersport alppimaajoukkueen viralliseksi urheilukaupaksi

Torstaina 15.5. Suomen alppimaajoukkue ja Intersport-urheilukaupat vahvistivat uuden yhteistyösopimuksen, jonka mukaisesti Intersportista tulee alppimaajoukkueen virallinen urheilukauppa. Yhteistyösopimus on kirjoitettu olympiavuoteen 2010 saakka.

Yhteistyön tavoitteena on tuoda alppimaajoukkuetta suuren yleisön lähelle Intersport-urheilukaupoissa. Intersport on maan johtava urheilukauppaketju, ja yhteistyö alppimaajoukkueen kanssa tarkoittaa alppihiihdon ja laskettelun parempaa näkyvyyttä vähittäismyymälöissä.

Tulevaisuudessa Intersport-kauppojen valikoimasta löytyy alppimaajoukkueen tuotteita ja Haltin muun malliston, vaatteiden ja asusteiden, lisäksi myös maajoukkueen vaatetusta.

”Maajoukkue on kattavasti esillä urheilukaupoissa kautta maan ja jatkossa myös maajoukkueen omat nimikko- ja fanituotteet ovat suomalaisten alppihiihdon ystävien saatavilla. Olemme erittäin tyytyväisiä sopimuksen syntymisestä”, alppilajien markkinointijohtaja Roope Ropponen Infront Finland Oy:stä kertoo.

Intersport on maan johtava urheilukauppaketju niin valikoimien kuin osaamisenkin suhteen. Alppimaajoukkueen virallinen urheilukauppa on paikka, josta laskettelu ja alppihiihto on parasta aloittaa.