Uutisen päiväys

24.12.2008← Takaisin

Hyvää Joulua ja Menestystä Vuodelle 2009!

Joululahjatoiveista suurin lienee monella Etelä-Suomen hiihtoihmisellä valkoinen joulu. Lunta saisi tulla vähintään 20 cm, jotta ladut saataisiin auki kinkun sulattelua varten.

Hankalasta alkutalvesta johtuen on kilpailuja jouduttu joko siirtämään tai perumaan jonkin verran, joten kannattaa tarkistaa viimeisimmät tiedot aina netistä osoitteesta www.hiihtokalenteri.fi. Siellä on viimeisin ja ajantasaisin tieto kilpailuista eri hiihtolajeissa.

Haluan kiittää kaikkia seuraihmisiä, piiritoimijoita, luottamusjohtoa, liiton henkilökuntaa, yhteistyökumppaneitamme ja muuta hiihtoväkeä erinomaisesti tehdystä työstä jälleen kerran kuluneen vuoden aikana. Ilman teidän kaikkien panosta ei suomalainen hiihtourheilu menisi eteenpäin sillä tavalla kuin olemme tämänkin kauden alussa saaneet huomata. Kiitos siitä teille kaikille!

Tänä vuonna olemme viettäneet myös SHL:n 100-v juhlavuotta monine eri tapahtumineen. Saatuani vierailla sekä Norjan että Ruotsin Hiihtoliittojen vastaavissa juhlissa, voin ylpeänä kertoa, että meidän pääjuhlamme Lahden Sibelius-talossa 28.2.2008 oli ylivertaisesti ykkönen. Jos jotain järjestää, se kannattaa tehdä kunnolla!

Lopuksi haluan toivottaa kaikelle hiihtokansalle Hyvää ja Rauhaisaa Joulun aikaa ja Menestystä Vuodelle 2009!

Jari Piirainen