Uutisen päiväys

24.9.2008← Takaisin

Hyundai mäkihyppymaajoukkueen pääyhteistyökumppaniksi

Automaahantuoja Hyundai Motor Finland Oy ja Suomen mäkihyppymaajoukkue ovat solmineet 1+1 -vuotisen sopimuksen pääyhteistyökumppanuudesta.

Hyundai on ollut mäkimaajoukkueen yhteistyökumppanina vuodesta 2002, edellinen sopimus päättyi viime kauden jälkeen.

”Pohdimme erilaisia vaihtoehtoja, mutta tulimme siihen tulokseen, että haluamme jatkossakin olla mukana yhdessä Suomen suosituimmista urheilulajeista. Kokemuksemme yhteistyöstä on ollut positiivista ja aiomme jatkossa kehittää siitä entistä monipuolisempaa”, toteaa Hyundai Motor Finland Oy:n toimitusjohtaja Miska Tammelin.

Mäkihypyssä on viime vuosina totuttu jatkuvaan menestykseen, mutta Janne Ahosen lopetettua uransa ollaan uudessa tilanteessa. ”Olisi lyhytkatseista olla mukana urheilussa vain mestaruuksien ja mitalien takia. Nuori joukkue tarvitsee nyt tukea ja haluamme olla mukana pitkäjänteisessä työssä. Suomen mäkimaajoukkue on omassa lajissaan nyt haastajan asemassa aivan kuten mekin alallamme”, Tammelin jatkaa.

”Olemme todella tyytyväisiä, että Hyundai Motor Finland Oy jatkaa yhteistyötä kanssamme. Tällä yhteistyösopimuksella pystymme takaamaan Suomen maajoukkueen alkukauden leirityksen ja sen, että olemme täysillä mukana maailmancupin kilpailuissa kauden kohta taas alkaessa,” sanoo Suomen Hiihtoliiton varapuheenjohtaja, ja mäkihypyn ja yhdistetyn valiokunnan puheenjohtaja Ilkka Tiilikainen. ”Lisäksi saamme käyttöömme laadukkaan Hyundai -autokaluston, johon olemme tottuneet luottamaan”, Tiilikainen jatkaa.

Hyundai Motor Finland Oy on osa Simetron Groupia, joka on vuonna 1997 perustettu autojen maahantuontiin ja vähittäismyyntiin keskittynyt yritysryhmä. Hyundai Motor Finland Oy tuo Suomeen Hyundain henkilö-, maasto- ja pakettiautoja sekä autojen varaosia ja tarvikkeita.