Uutisen päiväys

9.12.2008← Takaisin

Hiihtomaajoukkueelle makea kiekkovoitto Venäjästä

Joukko Suomen, Venäjän ja Tshekin hiihtäjiä vaihtoivat tiistai-iltana Davosissa monot luistimiin ja viettivät tunnin jääkiekon parissa. Turnauksen huipennukseksi Suomi nousi 3-2-voittoon Venäjästä.

”Olen todella onnellinen, ettei tullut mitään loukkaantumisia vaan kaikki meni hyvin. Loukkaantumiset ovat aina pienenä uhkana tällaisessa, mutta toisaalta on välillä hyvä saada muutakin ajateltavaa kuin maastohiihto. Meillä oli todella hauska tunti”, päävalmentaja Magnar Dalen kertoi.
Suomi oli Venäjää vastaan jo 0-2-tappiolla, mutta nousi ensin 2-2-tasoihin ja lopulta 3-2-voittoon. Maalintekijöistä ja muista tuloksista ei niin väliä, mutta hauskaa oli.
”Pirjo (Muranen) oli positiivinen yllätys. Pirjo oli hyvä, ja sitä ei uskallettu taklata. Meidän salainen ase”, Martti Jylhä kehui Suomen joukkueen ainoaa naispelaajaa.
”Pystyssä pysyin helposti, kiekkokin pysyi hyvin hallussa. Oli mukava pitkästä aikaa luistella, pitää kyllä käydä kotonakin (luistelemassa), kun melko uudet hokkaritkin on varastossa! Toki en ihan niin täysillä mennyt kuin pojat, itsesuojelu on herkässä näin kisakaudella”, Muranen summasi iloisena.