Uutisen päiväys

17.5.2008← Takaisin

Hiihtoliiton juhla-arpajaisten voittoauto luovutettiin voittajalle 16.5.2008 Oulussa.

En ollut uskoa silmiäni! Olin voittanut Audi A3 Sportbackin ja vielä Swix-voiteita. Kaikki siinä samassa arvassa, iloitsee voittaja Marjatta Koret.

Kysyttäessä, miltä voitto tuntuu, kertoo auton voittanut Marjatta Koret voittotapahtumasta.

Torstai 27.3.2008 olin illalla yksin kotona ja postissa tulleet Hiihtoliiton arvat osuivat käteeni. Päätin kokeilla ensimmäistä kertaa elämässäni nettiarvan lunastamista omalta tietokoneeltani. Ajatteli, että meneepähän hyvään tarkoitukseen.

Kun olin lunastanut kaikki 4 arpaa tuli valikkoon mahdollisuus voittojen tarkistamiseen. En ollut uskoa silmiäni! Olin voittanut Audi A3 Sportbackin ja vielä Swix-voiteita. Kaikki siinä samassa arvassa.

En oikein edes uskonut auton voittoa ennen kuin tarkistin asian seuraavana aamuna Kultareuna Oy:ltä. Ilo olikin sen jälkeen ylimmillään ja onnenpotkusta piti heti kertoa sukulaisille ja tuttaville. Monet innostuivatkin asiasta niin että päättivät lunastaa myös omat arpansa netistä.

Kiitos Hiihtoliitolle arpajaisista ja upeasta voitostani sekä kaikkea onnea tulevaisuudessa Hiihtoliiton toiminnalle, toivottaa onnellinen voittaja Marjatta Koret.