Uutisen päiväys

13.2.2007← Takaisin

Halti pitää yllä positiivista henkeä MM-Åressa säästä riippumatta

    Suomalainen Halti pitää Åren alppihiihdon MM-kisojen kisoissa yllä positiivista virettä niin kisakatsomossa kuin rinteissä vaihtelevasta säästä riippumatta.

    Halti haluaa inspiroida katsojia, mediaa, kisaorganisaatiota sekä urheilijoita auttavaisilla eleillä. Vaikka Åren sääolosuhteet ovat olleet arvaamattomat, MM-kisatunnelma on vahva.

    Hyväntahdoneleillä positiivista fiilistä

    Helpottaakseen urheilijoita rentoutumaan, Halti on toimittanut kisakylään 10 DVD-soitinta ja yli 150 DVD-elokuvaa kilpailijoille ja toimitsijoille ilmaiseen käyttöön. Halti on myös järjestänyt kilpailualueelle, erityisesti hotellien edustoille, Halti-kärryjä helpottamaan painavien tavaroiden kuljetusta.

    Tuulinen tai märkä sää ei haittaa yli tuhatta median edustajaa Åressa, sillä Halti on jakanut heille pieneen tilaan pakkautuvat DrymaxX -tuulitakit. Niin valokuvaajat kuin toimittajat voivat vetää suojaavan takin yllensä säässä kuin säässä.

    – Pienillä hyväntahdoneleillä Halti haluaa tehdä Åren MM-kisakokemuksesta kaikille mahdollisimman miellyttävän ja joustavan, Haltin markkinointijohtaja Pasi Jaatinen kertoo.

    Fan assistance-tiimit palveluksessanne

    Åren kisa-alueella toimii kaksi Fan Assistance -tiimiä, jotka luovat positiivista tunnelmaa ympäri Årea. Nimensä mukaisesti tiimit auttavat ja palvelevat urheilufaneja tehdäkseen Åren kisakokemuksesta mahdollisimman mieluisan. Fan Assistance -tiimit muun muassa pyyhkivät lumet autoista, tarjoilevat kuumaa juotavaa rinteissä sekä korjaavat kaatunet sukset pystyyn afterskissa ja jättävät niihin Halti Ski Straps -lenkin, jolla sukset on helppo sitoa.

    Fan Assistance Teamit jakavat myös päivittäin 30 istumapaikkalippua Åren Race Arenalle. Näin Halti tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä urheilufaneille.

    Halti on Åren alppihiihdon maailmanmestaruuskilpailujen 2007 virallinen vaatettaja ja yksi pääsponsoreista.