Uutisen päiväys

27.10.2008← Takaisin

FIS:n uusi nettipalvelu lisää interaktiivisuutta alppihiihtofaneille

    Kansainvälinen Hiihtoliitto julkaisi Söldenin maailmancupavauksen yhteydessä uuden nettipalvelun. Palvelu on suunnattu erityisesti lajista kiinnostuneelle yleisölle ja faneille. Osoitteesta www.fisalpineworldcup.com löytyvä sivusto tarjoaa tuoreimmat kuulumiset kilpailuista ja muista alppihiihtoon liittyvistä asioista.

    Merkittävin asia uudessa nettipalvelussa on kilpailujen suorat lähetykset internetissä. Vuosimaksulla pääsee seuraamaan internetistä suorana lähetyksenä kaikki maailmancupin osakilpailut. Ilmaiseksi lähetykset voi katsoa 72 tunnin kuluttua kilpailusta. Näin alppihiihtoa voi seurata livenä mistä päin maailmaa tahansa.

    Sivustolta löytyy myös urheilijoiden, valmentajien ja taustavaikuttajien blogeja, joista pääsee kurkistamaan alppihiihtäjien elämää kulissien taakse. Sisältöä sivuille tuo myös lukuisat kuvat ja videot, näin ollen katsojat pysyvät koko ajan perillä ajankohtaisissa asioissa. Historian havinaa voi käydä muistelemassa Wall of Fame sivulla, josta löytyy menneiden aikojen alppihiihtotähtien profiileja aina Ingemar Stenmarkista Janica Kosteliciin.

    Nettipalvelu löytyy osoitteesta: www.fisalpineworldcup.com