Uutisen päiväys

6.2.2007← Takaisin

Begg-Smith ykkönen, Mustonen viides

Parikumpareiden voitto meni olympiavoittaja Dale Begg-Smithille AUS. Toiseksi laski Kanadan Pierre-Alexandre Rousseau. Kolmas oli Ranskan Guilbaut Colas. Sami Mustonen täydensi hyviä suorituksiaan viidennellä sijalla.

Sami Mustonen sai finaalin toisella kierroksella vastaan Kanadan Pierre-Alexandre Rousseuan. Molemmat laskijat tiesivät ylhäällä, että nyt täytyy laskea jos aikoo jatkoon.
- Tiukalle meni. Rousseau vei aikapisteet 0,08 sekunnilla. Laskijatkin tiesivät alhaalla tilanteen, että jatkopaikka voi mennä kummalle tahansa. Tällä kertaa meni Kanadaan pistein 16-19, kertoi päävalmentaja Pekka Lehtikallio.

Sami Mustonen oli erittäin tyytyväinen La Plagnen kisoihin. Ranskasta tuli tilille pitkästä aikaa voitto sekä hyvä tunne tekemiseen.
- Sopiva boosti tuli täältä. Vaikka tänään ei voittoa tullutkaan, niin tämän päivän kisakin oli hyvää tekemistä. Rousseaun kanssa oli tiukkaa ja olisi voinut mennä kumminpäin tahansa, kertoi Mustonen.

La Plagnesta freestylemaajoukkueemme sai kauden ensimmäisen voiton ja paljon muutakin hyvää. Eemeli Kallas jäi vain kymmenyksen päähän finaalista ja heti hänen jälkeen tulivat Niko Pekkanen ja Juuso Lahtela.
- Parikumpareet oli hieno juttu koko joukkueelle vaikka palkintosijaa ei saatukaan. Viisi Laskijaa kahdenkymmenen parhaan joukossa on mahtavaa. Taas nuoriso näytti, että kovaa mennään kohti kärkeä, kertoi Lehtikallio

Seuraavaksi joukkue suuntaa kohti Japania jossa kilpaillaan kumpareissa, parikumpareissa sekä ski crossissa.

Joukkue saapuu huomenna Suomeen klo. 17.00. Lento KF704

tulokset: www.fis-ski.com