Uutisen päiväys

19.1.2006← Takaisin

Alppimiehet ottavat toisistaan mittaa Kitzbuhelin rinteillä, naiset keskittyvät harjoittelemaan

    Aurinko paistaa ja lunta on satanut viime päivien aikana reilusti Keski-Eurooppaan.

    Suomalaisvariä nähdään pujottelurinteessä sunnuntaina kun vuoroon tulee legendaarinen Kitzbuhelin pujottelukilpailu. Suomalaisista rinteeseen starttaa kolme laskijaa; Kalle Palander, Jouni Kaitala ja kolmannesta edustuspaikasta käydään vielä karsinta Jukka Rajalan, Petri Härkösen ja Jouni Pellisen kesken. Suomalaistunnelmat Kitzbuhelissä on hyvät.

    - Aurinko lämmittä mukavasti ja treenit poikien osalta ovat menneet hienosti. Viikonlopulta on lupa odottaa hyviä sijoituksia, kertoili Kalle Söderholm Kitzbuhelistä.

    Kitzbuhelin kilpailu tv:ssä

    Pe                  TV2               Supersuurpujottelu             15.45 – 16.55

    La                  TV2               Syöksylasku                        12.15 – 13.20

    Su                  TV2               Pujottelu 1.kierros              11.20 – 12.40

                          TV2               Pujottelu 2.kierros              14.40 – 15.30

    Naiset harjoitelleet olympiamaisemissa

    Naiset ovat leireillyt olympiamaisemissa Sestrieressä kolmen päivän ajan. Olympiarinteisiin tuntumaa olivat ottamassa Henna Raita ja Tanja Poutiainen. Naiset pitävät nyt muutaman päivän tauon rinneharjoittelusta ja suuntaavat seuraavaksi kohti Itävallan Lenzerheidia, jossa he harjoittelevat vielä ennen Cortina d´Ampezzon suurpujottelua 29.1. Mukaan Cortinan suurpujotteluun saadaan lisäväriä kun näyttöpaikka annetaan jollekkin nuoremman polven laskijanaisista, laskija nimetään lähempänä Cortinan kilpailua. Valmentaja Pasi Martikaisen mukaan tekee erittäin hyvää saada konkareiden joukkoon uutta väriä.