Uutisen päiväys

3.4.2017← Takaisin

Taloudellista tukea Lasten Liike iltapäivät -toimintaan

  Lasten Liike iltapäivien taloudellisen toimintatuen haku on auennut. Haku on auki 21.4.2017 saakka.

  TUET HALUTAAN ENSI SIJASSA KOHDENTAA TIETYILLE VALIKOIDUILLE PAIKKAKUNNILLE.

  Tarkemmat tiedot paikkakunnista, tuen hakukriteerit ja toiminnan taustat löytyvät osoitteesta: www.olympiakomitea.fi/lastenliikeiltapaiva. Saman sivun alta löytyy myös hakulomake-sivu ja linkki nettilomakkeelle, jonka kautta toimintatuen haku tapahtuu.


  Resursointi helpottuu paikallisella yhteistyöllä muiden seurojen kanssa

  Lasten Liike iltapäivät -toimintaa toivotaan järjestettävän paikallisten yhdistysten, kuten urheiluseurojen, keskinäisellä yhteistyöllä. Yhteistyössä jätetyt hakemukset ovat etusijalla tukien myöntämisessä. Tavoitteena on, että toimintaa toteuttavat tahot suunnittelevat toiminnan heti koko lukuvuoden mittaiseksi ja parhaiten tämä onnistuu yhteistyöllä muiden seurojen tai yhdistysten kanssa.


  Lisätietoa paikkakunnittain liikunnan aluejärjestöiltä

  Liikunnan aluejärjestöt koordinoivat alueellisesti Lasten Liike iltapäivien toimintaa. Aluejärjestöt tekevät myös alueittain päätökset tuen saajista. Aluejärjestöjen lasten ja nuorten liikunnan kehittäjien yhteystiedot löytyvät mm. Lasten Liike iltapäivien nettisivujen kautta. Toiminnan järjestämisestä kiinnostuneiden seurojen kannattaa ensi sijassa lähestyä aluejärjestöjä ja tiedustella toiminnan käynnistämisestä omalla paikkakunnalla. Aluejärjestöillä on todennäköisesti hyvä käsitys myös kuntien/koulujen tilanteesta ja muista mahdollisista mukaan lähtevistä seuroista.

  Kannustamme mukaan Lasten Liike iltapäivät -toimintaan ja hakemaan sen toteuttamiseen tukea!

  Heräsikö kysymyksiä? Niitä voit osoittaa Olympiakomitealle, jossa kokonaisuudesta vastaa Maria Ulvinen maria.ulvinen@olympiakomitea.fi tai puh. 0400 436 493.