Uutisen päiväys

10.9.2018← Takaisin

Maastohiihdon huoltokoulutusta Vuokatissa

    Maastohiihdon I-tason huoltokoulutus järjestetään 12. - 14.10.2018 ja II-tason koulutus 5. - 7.10. (1. osio) ja 26. - 28.10.2018 (2. osio) Vuokatin Urheiluopistolla.

    I-tason koulutus on tarkoitettu aktiivihiihtäjille, seurojen/piirien henkilökohtaisille ja ryhmävoitelijoille sekä II-tason huoltokoulutukseen pyrkiville.

    II-tason huoltokoulutus antaa valmiudet toimia Suomen maastohiihdon huoltoryhmässä erilaisissa kilpailuissa huoltoryhmän tarpeiden mukaan sekä toimia tulevaisuudessa piirikouluttajana huoltokoulutuksessa ja valmennuskoulutuksessa huolto-osion osalta (huoltokurssin käyneitä on maastohiihdon maajoukkueen ja ampumahiihdon maajoukkueen voitelijoina ja useita kurssilaisia on ollut monissa muissa kansainvälisissä kilpailuissa voitelutehtävissä).

    Ilmoittautumiset ja tiedustelut kurssin vetäjälle Jari Niemiselle, jari.nieminen(@)ppp.inet.fi, 040 739 9655. Ilmoittautuessasi kurssille ilmoita nimi, puhelinnumero, katuosoite, sähköpostiosoite ja laskutusosoite, jos lasku halutaan eri paikkaan. Kurssien toteuttaminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa, maksimimäärä on 15 kurssilaista.

    Lue lisää täältä.