Uutisen päiväys

26.9.2016← Takaisin

Lisenssit ja Skipassit lunastettavissa kaudelle 2016 - 2017

    Uusi lisenssi- ja kilpailukausi alkaa lokauun alussa ja kilpailulisenssit sekä Skipassit ovat nyt lunastettavissa kaudelle 1.10.2016 - 30.9.2017. Lisenssin ja Skipassin pääsee maksamaan täällä.

    Kilpailulisenssi on pakollinen kansalliseen ja sitä ylempään kilpailutoimintaan osallistuville yli 12-vuotiaille (v. 2004 ja aikaisemmin syntyneet).

    Skipassi on jokaisen hiihtolajin harrastajan edullinen vakuutuksen sisältävä lisenssituote sekä 12-vuotiaille ja nuoremmille (v. 2005 ja myöhemmin syntyneet) myös kilpailulisenssi kansalliseen kilpailutoimintaan.

    Uutena lisenssituotteena kaikkiin lajeihin kaudelle 2016 - 2017 tulee Try Out -lisenssi, joka on seitsemän vuorokauden lisenssi esim. vähän kilpaileville tai hiihtolajeja kilpailumielessä kokeileville. Try Out -lisenssi on tarkoitettu kaiken ikäisille ja sen voi lunastaa vakuutuksella tai ilman vakuutusta. Lisenssin ja vakuutuksen saa voimaan haluamastaan ajankohdasta alkaen ja niiden voimassa olo päättyy seitsemän vuorokauden kuluttua ilmoitetusta alkamisajankohdasta. Try Out -lisenssin pääsee lunastamaan lokakuun alkupuolella.

    FIS-kisoissa kilpailevat tarvitsevat kotimaisen lisenssin lisäksi FIS-koodin.