Uutisen päiväys

3.3.2007← Takaisin

Yhdistetyssä mäkiosuuden jälkeen hyvät ja vähän huonommat asemat

    Yhdistetyn mäkiosuudella Suomen Anssi Koivuranta ja Jaakko Tallus onnistuivat mainiosti. Hannu Mannisen ja Ville Kähkösen hyppyihin jäi toivomisen varaa.

    Anssi Koivuranta hyppäsi toisellaan kilpailun pisimmän hypyn 101,5 metriä. Tyylipisteissä kuitenkin rokotettiin niin, että molemmilla hypyillään Anssia lyhyemmän hypyn tehnyt Ransakan Jason Lamy Chappuis johtaa kilpailua mäkiosuuden jälkeen. Koivuranta on toisena vain 0.12 sekuntia ranskalaisen jälkeen.  Koivuranta uskoo, että hiihdossa syntyy kärkeen hänelle sopiva ryhmä, jossa saattavat olla myös takaa tulevat Itävallan Christoph Bieler (0.22 kärjestä) ja Norjan Espen Rian (0.24 kärjestä). Takana väijyy myös Saksan tuttu Ronny Ackermann, joka on vain 0,22 Koivurannan perässä viidentenä.
    Kuudes paikka on Suomen Jaakko Talluksen, joka Miyanomorin mäessä paransi hyppyjään hyppy hypyltä. Kärkeen Talluksella on 1.04.

    Haasteellisemman tehtävän edessä ovat sijalta 21 ja 2.52 kärjen perästä hiihtoon lähtevä Ville Kähkönen ja sijalta 24 starttaava maailmanmestari Hannu Manninen. Manniselle jäi hiihtoon kurottavaa 3.20,  mikä tuntuu hurjalta, mutta ei näyttänyt ainakaan hyväntuulista rovaniemeläistä huolestuttavan. Katsotaan, mihin ihmeeseen kuningas iltapäivällä tätä aikaa pystyy.