Nippulisenssi

Lisenssien ja Skipassien nippumaksu

Suomisport-palvelussa on mahdollista useamman lisenssin ja/tai Skipassin hankkiminen yhdellä kertaa. Tällöin seurakäyttäjä kerää lisenssit Suomisportin ostoskoriin ja tarvittaessa toinen seurakäyttäjä voi käydä maksamassa lisenssit yhdellä laskulla. Ainakin toistaiseksi yhteen nippuun on mahdollista kerätä vain yhdenlaisia lisenssejä (esim. nuorten Skipassit yhdelle laskulle, A-lisenssit toiselle ja vakuutukselliset A-lisenssit kolmannelle laskulle), mutta nippuja ja laskuja voi tehdä useita.

Toiminnon käyttäminen on tarkoitettu seuroille ja seurakäyttäjien tulee rekisteröityä Suomisportiin ja luoda itselleen henkilökohtainen Suomisport-tili. Seurakäyttäjiltä edellytetään kytköstä ko. seuraan ja seurakäyttäjäoikeus on voimassa toistaiseksi. Vanhentuneet seurakäyttäjäoikeudet poistetaan pyynnöstä liiton toimesta.

Toimintaohjeet:

1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa sisään Suomisportiin.
2. Anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä.
3. Luo itsellesi Suomisport-tili sähköpostiisi saamasi linkin tai puhelimeesi saamasi kirjautumiskoodin kautta.
4. Täytä ao. lomake ja lähetä se.
5. Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun Sinut on lisätty Suomisportiin seurakäyttäjäksi.

Seurakäyttäjänä kirjautuminen Suomisportiin tapahtuu kirjautumissivulta linkistä ”Kirjaudu Suomisport-salasanalla (liitto- ja seurakäyttäjät)”. Kirjauduttuasi sisään päivitä seuran yhteystiedot ja tallenna ne. Voit nyt tehdä lisenssiostoja nipussa.


Ohje seurakäyttäjille nippulisenssitoimintoon

Huom! Nippulisenssiä käyttävien seurojen tulee huomioida, että alle 13-vuotiaiden lasten rekisteröinti Suomisportiin on estetty ilman huoltajaa. Huoltajan tulee siis perustaa lapselle Suomisport-profiili, minkä jälkeen lapselle voidaan hankkia lisenssi seuran toimesta.

 

Lisätietoja antavat:
Pohjoismaiset lajit, Larissa Erola, larissa.erola@hiihtoliitto.fi, 040 744 7741
Alppilajit, Minna Karhu, minna.karhu@skisport.fi,  0440 211 024


Liittyminen Suomisport-seurakäyttäjäksi:
(tietoja käytetään vain henkilön identifioimiseksi Suomisportissa)