Uutisen päiväys

18.11.2005← Takaisin

Yhdistetyn maajoukkue jätti toiveensa Joulupukille

Suomen yhdistetyn maajoukkue vieraili Joulupunkin Pajakylässä ja vaihtaa lauantaina hyppysuksiin.

Suomen yhdistetyn maajoukkue siirtyi torstai-iltana Leviltä Rovaniemelle ja käytti tilaisuutta hyväkseen poikkeamalla samalla Joulupukin Pajakylässä tapaamassa itseään Joupukkia.

- Kyllä pojilla oli pitkät toivomuslistat pukille, kertoi päävalmentaja Jani Klinga. Listojen sisältöä ei tietystikään paljastettu, nehän ovat luottamuksellisia.
- Koko joukkue lupasi olla kilttinä toivoen kuitenkin, etteivät tontut kovin pikkutarkasti ole tekemisiämme seuraamassa.

Tänään tehtyjä testejä kuka tahansa olisi toki voinut seurata hyvällä mielellä.
- Lähes kaikilla pompputestin (nousukorkeuden mittaus) tulos oli parantunut. Hannu Mannisella tulos oli paras, mitä koskaan minun aikanani, myhäili Klinga.

Yhdistetyllä on takanaan hyvä hiihtojakso Levillä. Lauantaina myös yhdistetyn maajoukkue vaihtaa hyppysuksiin, kun Ounasvaaran HS100 mäessä päästään tosi toimiin. Mäkijoukkueen tavoin yhdistetyn kilpailijat ottavat lumituntumaa ja ajavat sisään uusia välineitä.

- Sunnuntaina siirrymme Rukalle, jossa on tarkoitus hypätä HS142 mäestä maanantaista alkaen, Klinga sanoo.

Yhdistetyn ensimmäinen kilpailupäivä Rukan Nordic Openingissa on perjantaina 25. marraskuuta. Ohjelmassa on tuolloin perinteinen Gundersen-yhdistetty. Sprinttikilpailu käydään sunnuntaina 27. marraskuuta.