Uutisen päiväys

20.1.2010← Takaisin

Yhdistetyn joukkue kilpailee Schonachin jälkeen seuraavan kerran Vancouverissa

Suomen yhdistetyn joukkue kilpailee lauantaina 23.1. viimeisen kerran ennen Olympialaisia ja rauhoittaa sen jälkeen ajan harjoitteluun ja välinetestaukseen.

Suomen yhdistetyn joukkue kilpailee lauantaina 23. tammikuuta Saksan Schonachissa viimeisen maailmancupin kilpailun ennen Olympialaisia. Schonachissa kilpaillaan sunnuntaina joukkuekilpailu, mutta Suomen joukkue ei osallistu siihen Anssi Koivurannan jättäessä kilpailuviikonlopun väliin viime viikolla tehdyn viisauden hampaan poiston vuoksi.

Suomen joukkueessa Schonachissa(HS96/10km) kilpailevat lauantaina 23.1. Janne Ryynänen, Jaakko Tallus ja Lauri Asikainen.

Suomen joukkue ei osallistu yhdistetyn maailmancupin viimeiseen viikonvaihteeseen ennen Olympialaisia, 30.-31.1. Seefeldissä(AUT), vaan keskittyy harjoittelemaan kotimaassa ja välinetestaukseen. Joukkue matkustaa 4.2. harjoitusleirille Park Cityyn ja sieltä edelleen 9.2. Vancouveriin.
Yhdistetyn joukkue on ollut Lahdessa leirillä alku viikon 18.-20.1. Päävalmentaja Kimmo Savolainen oli tyytyväinen joukkueensa leiripäiviin.
- Ei voi muuta sanoa kuin että hienosti on mennyt. Loistavat olosuhteet, hyvät harjoitukset on saatu tehtyä. Kova pakkanen, mutta ei niin kova että olisi meitä haitannut, kertoi Savolainen leirin päätteeksi.