Uutisen päiväys

14.6.2005← Takaisin

YH-junnut leirillä Vuokatissa

YH-junioriryhmä aloitti uuden kauden leirityksen Vuokatista 4-8.6 2005. Ryhmään kuuluu 13 poikaa, iältään 13-15 vuotta. Ryhmän kokoonpano on pysynyt lähes samana pari vuotta ja se näkyy vahvana lajisitoutumisena yhdistettyyn.

Harjoitteluun on kotioloissa kiinnitetty selvästi aikaisempaa enemmän huomiota. Jokaisella urheilijalla on henkilökohtainen valmentaja, joka aikaisemmin oli vähän ”epäselviö”. Leirillä on korostettu em. asian merkitystä mm. vaatimalla jokaiselta urheilijalta harjoitussuunnitelman tietyltä ajalta.

Itse leiri oli erittäin onnistunut, kiitos Vuokatin tarjoamien monipuolisten olosuhteiden. Hyppäämään päästiin lähes leiriohjelman mukaisesti, vaikka tuulet jonkin verran vaaralla oikuttelivatkin. Vuokatin hiihtoputki ei ollut vielä suurelle yleisölle auki, niinpä leiriläiset pääsivät toteuttamaan harjoitukset todella hyvissä olosuhteissa.

Leiripäivät aloitettiin joka aamu aamulenkillä klo 7.30 ja viimeiset harjoitukset päättivät päivän n.20.30.Tästä huolimatta pojilla riitti vielä energiaa pelata pallopelejä väliajoilla.

Leirin parasta antia oli varmasti leirikilpailu, jossa nähtiin mahtavia suorituksia niin mäessä kuin hiihtoladullakin. Myös viimeiselle päivälle suunniteltu Vuokatinvaellus koettiin erittäin hyväksi, unohtamatta Vuokatin urheiluopiston ruokatarjontaa, joka tunnetusti on erittäin monipuolinen ja ravitseva.

Suuri kiitos koko ryhmälle hyvästä harjoitteluasenteesta leirillä. Kiitos myös leirillä olleille vanhemmille, joiden apu tulee aina tarpeeseen.

Terveisin vastuuvalmentaja Kari Jääskeläinen