Uutisen päiväys

30.1.2005← Takaisin

Vuokatti Ski Team Kainuu oli miesten tiukan sprinttiviestin paras

  Vuokatti Ski Team Kainuun kaksikko Pasi Kallunki ja Alexander Schwarz voitti sprintiviestin kultaa Jämillä sunnuntaina. Toinen sija ratkaistiin maalikameran avulla. Jalkansa ensimmäisenä maaliin kurotti Alatornion Pirkkojen ankkuri Ari Palolahti. Toinen joukkueessa oli Jari Isometsä. Pronssi meni Joutsan Pommille hiihtäjinä Jari Joutsen ja Matti Heikkinen.

  - Paukusta piikkiin ja se riitti, kiteytti Vuokatti Ski Team Kainuun Pasi Kallunki joukkueensa hiihtoa. – Joku siinä kävi haastamassa, muttei onnistunut. Myös joukkueen toinen jäsen, Alexander Schwarz oli tyytyväinen omaansa ja joukkuetoverinsa hiihtoon.

  Jännittävän sprinttiviestin mitalit ratkesivat vasta ankkuriosuudella. Viimeiseen vaihtoon lähdettiin Vuokatin ja Alatornion johdolla ja kolmantena oli Kiteen Urheilijat. Kiteen ohi ryntäsi radan kovassa nousussa Joutsan Matti Heikkinen ja kamppaili kakkospaikasta maaliin asti. Maalikamera ratkaisi kamppailun Alatorinion hyväksi. Joutsan Pommin Jari Joutsen ja Matti Heikkinen ottivat pronssia.

  - Tasapelit kuuluvat sprintin luonteeseen, kuittasi Jari Isometsä, jonka joukkue tällä kertaa oli kamera-arvioinnissa onnekkaampi. Edellisenä päivänä hän itse oli sprinttikisassa "häviävänä" osapuolena.

   

  .