Uutisen päiväys

14.1.2007← Takaisin

Vikersundin sunnuntain kilpailu peruttiin

Vikersundin sunnuntainen lentomäen kilpailu peruttiin kovan tuulen vuoksi. Päävalmentaja Tommi Nikusen mielestä päätös oli oikea, mutta kritisoitavaakin järjestäjiä kohtaan jäi.

– Ei siinä tuulessa olisi pystynyt hyppäämään, mutta päätös peruuntumisesta tuli myöhään. Siellä odoteltiin kuusi tuntia ja nyt jännitetään ehditäänkö koneeseen. Hyppääjille päivä oli pitkä. Turhaa odottelua. Ei siellä oikein aika kulu toppahousut jalassa, kertoi Nikunen Norjasta.


Suomalaisilla oli hyvä vire kilpailupäivän aamuna ja lauantain tapaan hyviä tuloksia oli lupa odotella sunnuntainakin.

– Pojilla oli aika hyvä mieli lauantailta ja olisi ollut mukava nähdä vaikutukset myös kisassa, mutta näin tällä kertaa, harmitteli Nikunen maailmancupiin kuuluneen kilpailun peruuntumista.

 

Mäkimiehet yrittävät päästä ensi viikolla hyppäämään kotimaassa ja tieto kotikaupunki Lahden lumisateista sai iloisuutta valmentajan mieleen.

– Toivottavasti siellä saadaan lunta isoon mäkeen. Olemme päässeet hyppäämään vain pienestä mäestä ja nyt ensi viikolla olisi korkea aika päästä betonistakin kokeilemaan, Nikunen suunnitteli ja toivoi lisäapuja luontoäidiltä.

 

Mäkihypyn maailmancup jatkuu 20.- 21.1. Puolan Zakopanessa.

 

SportSignal

 

Stefan Ikonen