Uutisen päiväys

21.1.2007← Takaisin

Viikonloppuna jouduttiin peruuttamaan mäen, yhdistetyn ja alpin maailmancupeja

    Zakopanen mäkikisa peruttiin

    Mäkihypyn maailmancup ei päässyt jatkumaan normaaliohjelman mukaan pyörivien tuulien vuoksi.

     Mäkihypyn maailmancupviikonloppu ei sujunut Puolan Zakopanessa parhaalla mahdollisella tavalla. Eilisen tynkäkisan jatkoksi saatiin tänään vain peruutuspäätös kilpailulle, syynä tällä kaudella tutuiksi tulleet tuuliolosuhteet.  
     Juryn päätöstä varmasti edesauttoi eilisen kilpailun paha kaatuminen. Tshekkihyppääjä Jan Mazoch kiidätettiin kaatumisen jälkeen sairaalaan, jossa hänellä todettiin paineita vasemmassa aivolohkossa. Mazoch on vaivutettuna kevyeen koomaan.

     Maailmancupin kalenteriin on tehty muutos myös ensi viikonlopulle. Saksan Oberstdorfiin oli merkitty kaksi kilpailua lentomäessä, mutta kilpailut on ilmoitettu hypättäviksi Schattenbergin suurmäestä. Kyseessä on sama mäki, josta Keski-Euroopan mäkiviikko avattiin.

    Val d´Iseren kisa peruttiin

    Ranskan Val d´Iseren superyhdistetyn kilpailu peruttiin huonon näkyvyyden vuoksi. Suomalaisista kisaan olisi osallistunut Jouni Pellinen.

    Seefeldin yhdistetty jouduttiin peruuttamaan

    Yhdistetyn maailmancupin osakilpailu Seefeldissä jouduttiin perumaan huonojen tuuliolojen ja vesisateen vuoksi. Yhdistetyn maailmancup jatkuu vasta 3.-4. helmikuuta Puolan Zakopanessa. Puolan kisaviikonloppu on viimeinen ennen Japanin Sapporossa käytäviä MM-kilpailuja.