Uutisen päiväys

27.11.2006← Takaisin

Tanja Poutiainen yhdeksäs Aspenin pujottelussa

Pari virhettä pudotti Tanja Poutiaista pari sijaa Aspenin pujottelun toisella kierroksella. Tanja oli lopputuloksissa yhdeksäs.

Poutiainen paransi pujotteluavauksesta Leviltä viisi sijaa.
- Joo, parannusta tuli kuitenkin. Vauhtia riittää, molemmilla kierroksilla oli hyviä ja nopeita pätkiä. Nyt pitää vain saada virheet pois ja vähän lisää tasaisuutta, niin hyvä tulee, Tanja sanaili kisan jälkeen.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen Poutiaisen sijoitus oli seitsemäs, mutta muutama virhe toisen laskun lopussa pudotti suomalaista.
- Siinä joutui taistelemaan, ettei mene ulos radalta. Molemmissa laskuissa tuli loppuosassa virheitä. Lisää harjoituslaskuja tarvitaan, Tanja kertoi.

Aspenin pujottelu oli Itävallan ja Ruotsin välinen taistelu, sillä Ruotsi ja Itävalta veivät viisi ensimmäistä sijaa. Voittoon laski, myös pujotteluavauksen Levillä voittanut Itävallan Marlies Schild. Toseksi Aspenissa laski myös Levillä toiseksi sijoittunut Nicole Hosp jääden Schildille 0,8 sekuntia. Therese Borssen ja Anja Pärson veivät Ruotsiin kolmannen ja neljännen sijan ennen lauantaina suurpujottelun voittanutta Itävallan Kathrin Zetteliä.