28.2.2007← Takaisin

Suomalaiset jatkoivat vahvoja otteitaan parikumpareiden Eurooppa cupissa

Suomalaiset jäivät niukasti palkintokorokkeen ulkopuolelle, kun Mika Tainio sijoittui neljänneksi Kraznoe Ozerossa lasketussa Eurooppa cupin osakilpailussa. Voittoon laski Venäjän Alexander Smyshlayev ennen maanmiehiään Sergei Volkovia ja Konstantin Kireevia.

Sunnuntaina miehissä suomalaisista  tiensä  finaaliin selvittivät: Mika Tainio 5., Janne Salonen 9., Sami Salonen 12. ja Ville Miettunen 15. Naisten puolella Isabella Cedergreutz joutui valitettavasti ensimmäisen finaalista karsiutujan osaan ollen 9. Jonna Niemisen sijoitus oli 11:s.

Parilaskufinaalissa Mika Tainio teki alusta asti vakuuttavaa jälkeä edeten semifinaaleihin. Ensimmäinen tappio tuli semifinaalivaiheessa Alexsander Smyshlayeville, joka eteni aina voittoon saakka. Pronssilaskussa Tainio joutui toteamaan Venäjän Konstantin Kireevin paremmakseen.
- Eihän tässä voi olla kuin tyytyväinen, vaikka mitalitta jäikin. Hyvä päivä kokonaisuudessaan ja mukava lähteä kohti seuraavia kilpailuja. Mika Tainio kertoi tuntemuksiaan.

Suomalaisten kokonaispanos Venäjän Kraznoe Ozerossa lasketuissa Eurooppa cupin osakilpailuissa oli hyvä. Menestystä tuli laajalla rintamalla ja mikä parasta. Uusia nimiä saatiin kärjen tuntumaan.