Uutisen päiväys

29.2.2012← Takaisin

SM-hiihtoihin tulossa liki 500 kilpailijaa

  Kiteellä tulevana viikonloppuna pidettävillä nuorten SM-hiihdoilla on edelleen painoarvoa, vaikka Turkin MM-kisat ovat jo takanapäin.

  – Jaossa ovat edelleen kaikki tulevien valmennusryhmien paikat. Ja tietenkin SM-mitalit. Kyllä niitä jokainen urheilija palkintokaappiinsa haluaa, kilpailunjohtaja Aki Hukka tuumii kisaviikonlopun kynnyksellä.

  Kiteen SM-hiihtoja jouduttiin siirtämään neljällä viikolla helmikuun alun pakkasten takia. Nyt ne ovat sitten edessä ja viedään läpi alkuperäisen ohjelman mukaisesti. Lauantaina hiihdetään perinteisellä tyylillä ja sunnuntain ohjelmassa on vapaan hiihtotavan kilpailu.

  Kumpanakin päivänä ladulle lähtee liki 500 hiihtäjää. Muutama kuukausi sitten ilmoittautunut on jäänyt pois, mutta vastapainoksi muutama on tullut lisää.

  Kisakoneistoonkaan ei ole tarvinnut tehdä isoja muutoksia. Joitakin alkuperäiseen organisaatioon kuuluneita on joutunut jäämään sivuun, mutta heidän paikkansa on saatu täytettyä. Sitoutuminen tehtäviin on ollut kiitettävää, Hukka iloitsee.

  Myös perjantai-illan Hyvä kunto - työssä jaksaminen seminaari toteutuu suunnitellulla tavalla. Pia Pekonen käsittelee seminaarissa hyvän kunnon merkitystä työssä jaksamiseen ja Juho Halonen Urheilijan polkua valmentajan näkökulmasta.

  Kiteen SM-järjestäjien tiedote